Faszerowane bakłażany z ryżem

Kto zaprzeczy, że cukinia smakuje wyśmienicie zapieczona z pęczakiem w stylu włoskim. Zwykle w Polsce jemy cukinię w tradycyjny sposób, jako dodatek do zupy czy smażona w krążkach. Poniżej znajdziesz krótki przepis oraz...

Zapiekana cukinia z pęczakiem po włosku

Trzeba przyznać, że cukinia smakuje wyśmienicie zapieczona z pęczakiem w stylu włoskim. Zwykle w Polsce jemy cukinię w tradycyjny sposób, jako dodatek do zupy czy smażona w krążkach. Poniżej znajdziesz krótki przepis oraz...

Faszerowana cukinia po włosku z mozzarellą

Cukinia smakuje wyśmienicie wypełniona farszem i zapieczona z serem mozzarella. Zazwyczaj w...

Faszerowane pomidory z ricottą

Pomidor smakuje wyśmienicie wypełniony farszem i zapieczony z serem ricotta. Zazwyczaj w...

Faszerowany bakłażan à la gyros

Bakłażan smakuje wyśmienicie wypełniony farszem à la gyros i upieczony w piekarniku...

Faszerowana papryka po meksykańsku

Słodkie papryki smakują wyśmienicie wypełnione meksykańskim farszem i upieczone w...

Faszerowane ziemniaki z mięsem i pomidorami

Faszerowane ziemniaki z mięsem i pomidorami to danie, które jest naprawdę smaczne i warto...

Spaghetti w bazyliowym sosie

Musisz wiedzieć, że w każdej chwili możesz wybrać się w śródziemnomorską podróż nie...

Bolognese w greckim stylu

W każdej chwili możesz wybrać się w śródziemnomorską podróż nie wychodząc z własnej...